Retourneren en ruilen

Informatie rondom garantie & retour
Je bestelling is met de grootste zorgvuldigheid verwerkt. Mocht er naar jouw mening toch iets niet in orde zijn, dan heb je het recht om het product te retourneren. Lees hieronder verder hoe het retourneren in zijn werk gaat.

Retourneren
Binnen 14 dagen na ontvangst kun je de bestelling naar ons terugsturen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, vragen we je om het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking te retourneren. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via info@inkandprint.eu of bel + 31 (0)20 – 261 48 83.

Ruilen
Wil je het product ruilen? Dat is zeker mogelijk, mits er aan de retourvoorwaarden wordt voldaan. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@craftsandco.eu of bel + 31 (0)20 – 261 48 83.

Voorwaarden retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van het product mag je het product aan ons retourneren. Lees wel goed onderstaande voorwaarden door.

  • De retourzending is binnen 14 dagen kenbaar gemaakt door middel van het retour portal.
  • De retourzending wordt alleen geaccepteerd indien de verpakking en het product(en) onbeschadigd zijn en het product in ongebruikte (100% nieuw) staat is.
  • Producten die omwille van gezondheidsbescherming/hygiëne niet meer te verkopen zijn en waarvan de zegeling na de levering is gebroken, worden niet retour genomen.
  • Het risico van het beschadigen of zoekraken van het product tijdens het verzenden is altijd voor rekening van de afzender.
  • Je dient het pakket goed te verpakken en voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post wordt geweigerd).

Let op: de verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening.

Verkeerde bezorgadres doorgegeven?
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op via + 31 (0)20 – 261 48 83. We proberen dan het afleveradres bij onze vervoerder te wijzigen.

Restitutie
Wij crediteren zo spoedig mogelijk na het aanmelden van het retourproduct via het retourportal. Dit betekent uiterlijk binnen 14 dagen, bij aantoning dat de product(en) zijn teruggestuurd. Als producten beschadigd worden teruggestuurd, kunnen wij kosten in rekening brengen. Wij brengen dit alleen in rekening als de schade een gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Let op: Zorg er altijd voor dat je de track & trace code goed bewaart om je retour te kunnen traceren.